Ulko-ovi on talosi käyntikortti ja julkisivun keskeinen katseenvangitsija.

ALUMIINIOVI – SCHÜCO ADS 70 HI

Ulko-ovi on talosi käyntikortti ja julkisivun keskeinen katseenvangitsija. Schücolla on runsas tuotevalikoima, joka täyttää kaikki muotoilulle, varustetasolle, laadulle ja toiminnallisuudelle asetetut vaatimukset. Ulko-oviprofiili ADS 70 HI kuuluu Schücon vakiojärjestelmiin. Lue, mitä konkreettisia etuja se tarjoaa sinulle ja taloyhtiöllesi.

ENERGIA

Järjestelmälle on tyypillistä hyvä lämmöneristys. Se on lämpöeristettyjen alumiiniprofiilien 3-kammiojärjestelmän ansiota. Rakenne estää kondenssiveden muodostumisen oven sisäpuolelle

TURVALLISUUS

Suuren rakennesyvyyden (70 mm) ansiosta hela voidaan kiinnittää erittäin lujasti, mikä vaikeuttaa huomattavasti murtautumista. Murtosuojausta voidaan vielä parantaa erikoisheloilla ja -lasituksilla.

MUKAVUUS

Valikoimista löytyy sekä 1- että 2-lehtisiä järjestelmiä ja sekä sisään- että ulospäin aukeavia järjestelmiä. Äänieristystä ja säänkestävyyttä voidaan parantaa kahdella tai kolmella tiivistyskerroksella ja oven alalaidan siirtyvällä tiivisteellä.

DESIGN

Valikoimista löytyy erilaisia laseja, verhoiluja (RAL-, metallinhohtoisia ja efektivärejä) ja pinnoitteita, joiden avulla ulko-ovesta voidaan tehdä täysin yksilöllisen näköinen. Piilotetut saranat viimeistelevät tyylikkään harmonisen kokonaisuuden.