Ryterna autotallinovet.

AUTOTALLINOVET RYTERNA

OviSavo Ky myy ja asentaa laadukkaat Ryterna nosto-ovet mittatilaustyönä. Ryternan mallistosta löytyy kaksi erilaista kiskomallia, R40 malli ja TL malli. R40 nosto-ovi on suunniteltu käyttäjä- ja asennusystävälliseksi oveksi minimaalisella ylä ja sivutilalla. R40 kiskojärjestelmään on täysin esiasennettu jouset, kaapeleilla ja muilla lisäosilla jo tehtaalla. TL kiskojärjestelmä kierrejousilla takaa parhaan mahdollisen tasapainon nosto-ovelle kokoon katsomatta. Haastaviin olosuhteisiin olemme kehittäneet LHR-FM ja LHR-RM mallit. Monet osat tuotteissamme on kehitelty ja testattu tarkoissa ja vaativissa teollisissa olosuhteissa. Vuosikymmenien kehitystoiminnan tuloksena olemme tehneet ovistamme yhä täydellisempiä. Tänään me kutsumme sitä “älykkääksi laaduksi” ja prosessi parempaan jatkuu edelleen.

Tiheä Paneeli RIB

Vaakaurat 10 cm välein luovat kevyen ulkonäön ja lisätukevuuden samalla. Tämä nykyaikainen tyyli sopii hyvin kaikenlaiseen arkkitehtuuriin. Tämä malli saatavissa puunsyy- ja rosorappaus pinnoilla. Perusvärit ovat ral 9016 valkoinen ja ral 8017 ruskea. Tämä malli voidaan varustaa vakiolukolla, ikkunoilla ja tarvittaessa näppärällä käyntiovella.

Keskiuramalli MIDRIB

Leveä vaakaura ovimalli, jossa ura jokaisen paneelin puolivälissä. Luo vaikutelman massiivisen puun ulkomuodosta. Suosittu malli kaikkialla Euroopassa. Tämä malli on saatavana puunsyy-, rosorappaus ja sileinä pintoina. Perusvärit ovat ral 9016 valkoinen, ral 8017 ruskea, ral 7016 tumman harmaa ja ral 6009 vihreä. Tämä malli voidaan varustaa vakiolukolla, ikkunoilla ja tarvittaessa näppärällä käyntiovella.

Peilikuvio CASSETTE

Peilipaneeli ovi viehättää tyylikkäästi kehystettyjen suorakulmaisten kuvioiden kauneudella, suoraviivaisilla linjoilla sekä ulkopinnan yksityiskohdilla. Peilipaneeli on pääsäntöisesti tarkoitettu perinteisiin ja maaseututyyppisiin taloihin. Tämä malli on saatavana puunsyy pintana ja perusväri on ral 9016 valkoinen. Tämä ovi voidaan varustaa myös näyttävillä ikkunoilla.

Sileä SLICK

Huippu upea sileä ovimalli tarjoaa täysin tasaisen paneelipinnan. Huippu esteettinen ovi sopii mihin tahansa tyylikkääseen rakennukseen. Tämä mallin perusvärit ovar ral 9016 valkoinen, ral 9006 hopea, ral 7016 tumman harmaa ja ral 9005 musta.

Kaksoisura TOBRIB

Ryternan huippumalleihin kuuluva tuote, TOBRIB. Kaksoisura muotoilu on kiitelty malli markkinoilla. Yksinkertaisesti kaunis ovi. Tämän malli perusvärit ovat ral 9016 valkoinen ja ral 7016 tumman harmaa.

Nosto-ovien automatiikka

OviSavo myy ja asentaa myös automatiikat nosto-oviin. Meillä myynnissä laadukkaat Gdo ja Liftmaster nostimet. Malleja löytyy edullisista Gdo Comfort nostimista huippulaadukkaisiin Gdo Sommer Duo nostimiin.